Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/virtwww/w_infonews_ebe983ff/http/wp-content/themes/newz/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Нутриціолог розповіла, що треба їсти для заповнення дефіциту вітаміну D

Вітамін D-необхідний для людського здоров’я елемент, що сприяє засвоєнню інших корисних речовин з їжі, а також перешкоджає розм’якшенню кісткової тканини і появи онкології.

Ця речовина регулює на інсулін в крові і підтримує нервову систему.

Велика частина корисного елемента надходить від сонячних променів. У зимовий час отримати цю речовину можна з їжі.

Про це заявила фахівець в області харчування Олена Воскресенська під час бесіди з представниками РІА “Новости”.

Нутрициолог рассказала, что надо есть для восполнения дефицита витамина D

За її словами, найбільше вітаміну міститься в жирній рибі. Наприклад, в горбуші, скумбрії, оселедці.

Доктор порадила включити в раціон лісові гриби. Але ось продукти з супермаркетів втрачають свої корисні властивості, на них розраховувати не доводиться в цьому плані.

Також корисні сир, яловича і свиняча печінка.

Добрими джерелами також служать яйця, козяче молоко, сир.

Залишити відповідь

Previous post Лікар назвав 3 продукти для здоров’я серця
Next post Названо продукти, здатні прискорити одужання при омікроні