Навіщо кухарі додають в м’ясний фарш звичайний лід: поради молодим господиням

Головне, чого намагаються домогтися кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід.

Сам по собі фарш зіпсувати складно. Досить пропустити через м’ясорубку свиняче і яловиче м’ясо. Але, на жаль, і з хорошого фаршу виходять не дуже хороші котлети.

Соковиті котлети гарні в будь-якому вигляді. Їх можна їсти прямо зі сковороди, не менш апетитними вони залишаються і в холодному вигляді.

Щоб котлети не були сухими

Можна додати в фарш більше овочів. Наприклад, терту картоплю, ріпчасту цибулю, інші навіть кладуть кабачок.

Зачем повара добавляют в мясной фарш обычный лёд: советы молодым хозяйкам

Можна вимочити хліб або батон в молоці і додати його побільше, а ще можна використовувати паніровці.

Але коли хочеться нормальних м’ясних котлет, то всі ці лайфхаки-тільки перешкода між гурманом і гастрономічною насолодою.

В такому випадку поліпшити смак котлет може звичайнісінький лід.

Навіть якщо ви готуєте котлети на грилі або в звичайній сковороді, покладіть кубик льоду на середину биточка, трохи вдавивши його всередину.

Лід буде танути і запобіжить пересихання фаршу.

Смак котлет при цьому особливо не постраждає, але якщо переживаєте, можна використовувати заморожене вершкове масло або заморожене молоко.

Залишити відповідь

Previous post Чому досвідчені господині не викидають чашолистки від малини і полуниці: не поспішайте позбавлятися від джерела вітамінів
Next post В якому порядку додавати інгредієнти в розсольник: часта помилка, яка псує блюдо