Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/virtwww/w_infonews_ebe983ff/http/wp-content/themes/newz/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Що можна приготувати з гарбуза: рада для тих, хто вважає, що спробував вже все

Гарбуз корисний для здоров’я, і це факт, а факти, як казав відомий персонаж, «найупертіша в світі річ».

Але іноді навіть дуже корисні страви просто-напросто набридають і їх рецепти йдуть в небуття. Щоб цього не сталося з гарбузом, збережіть рецепт простий, але пікантною закуски.

Для приготування гарбуза по-корейськи потрібно:

  • 400 г гарбуза;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • ½ Перцю чилі;
  • 1 ст. л. меду;
  • 50 мл рослинної олії;
  • 2 ч. л. приправи для моркви по-корейськи;
  • 2 ст. л. яблучного оцту;
  • ½ Ч. л. солі.

Як готувати

Для початку потрібно вимити гарбуз і нарізати її на зручні для оброблення частини, видаліть насіння і обріжте шкірку.

Почистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями, а потім обсмажте на середньому вогні на розігрітій сковороді з рослинним маслом.

Что можно приготовить из тыквы: совет для тех, кто считает, что попробовал уже все

Лук повинен вийти м’яким. Масло після смаження виливати зі сковороди не треба.

Потім гарбуз потрібно натерти на тертці для моркви по-корейськи і викласти її в салатник.

Сюди ж потрібно додати обсмажену цибулю, пропустити через землянку часник.

Подрібнюємо перець чилі і відправляємо в салат разом зі спеціями, сіллю, медом, оцтом, а в фіналі додаємо масло, яке залишилося після обсмажування цибулі.

Всі інгредієнти потрібно гарненько вимішати, закрити кришкою (або харчовою плівкою) і залишити в холодильнику на 2 години.

Смачного!

Залишити відповідь

Previous post Що відбувається з організмом, коли ви їсте сало
Next post За 10 хвилин яблучна шарлотка на сковороді: простий трюк, який вам точно сподобається