Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/virtwww/w_infonews_ebe983ff/http/wp-content/themes/newz/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Що відбувається з організмом, коли ви їсте сало

З давніх часів сало визнавали улюбленою закускою на столі. І в наш час його їдять охоче, будь то обід або вечерю.

Сало воліють літні та середнього віку люди, діти рідше.

Вже давно доведено, що від сала неможливо набрати зайву вагу. А ось наситити організм вітамінами, якими збагачений продукт, можна запросто.

Дієтолог розповіла про користь, склад продукту, розвіявши міф про те, що жир, що міститься в салі, шкодить здоров’ю.

Что происходит с организмом, когда вы едите сало

Отже, на думку експерта, існують певні норми споживання продукту. Особливо за цим повинні стежити люди, які мають проблеми з судинами.

Лікар-дієтолог оцінила унікальний склад сала, що приносить колосальну користь організму.

Сало являє собою тваринний жир, близький за складом з маслами рослинного походження. Присутність в ньому незамінних жирних кислот забезпечує організм необхідним комплексом речовин. Крім того, до його складу входять: вітамін А, Д, Вітамін Е і каротин.

Незважаючи на» суперсостав”, не бажано захоплюватися і з’їдати велику кількість продукту. В цьому випадку можна нашкодити організму.

Дієтолог рекомендує з особливою обережністю їсти сало людям з надмірною вагою і мають проблеми з серцево-судинною системою.

Експерт радить контролювати порцію прийому, так як продукт дуже калорійний. Безпечна щоденна доза в даному випадку складе близько 30 грамів (не більше трьох шматочків). Зазначену норму не варто перевищувати навіть здоровим людям-підкреслила фахівець з харчування.

Вибір сала

Рекомендується підшукувати світлий або злегка рожевий продукт. Шкірочка-обов’язково ультратонка.

Споживати такі ласощі рекомендується до обіду. Тоді воно не стає жировою масою. Продукт їдять засоленим, маринованим, вареним, запеченим.

Залишити відповідь

Previous post Чому рис в плові злипається: правило, яке порушують навіть досвідчені господині
Next post Що можна приготувати з гарбуза: рада для тих, хто вважає, що спробував вже все