Крем-чіз домашнього приготування: вдвічі дешевше сирного сиру з магазину

М’який сирний сир, намазаний на скибочку хліба або крекер, – відмінна основа для численних варіантів сніданку.

Крім цього, крем-чіз використовують при приготуванні кремів та інших страв.

Тому навчитися готувати сирний сир в домашніх умовах-особливо вигідне рішення.

До того ж, для того щоб поласувати сирним сиром, необхідний всього лише один інгредієнт.

Крем-чиз домашнего приготовления: вдвое дешевле творожного сыра из магазина

Якщо ви хочете спробувати рецепт, який абсолютно завжди і у всіх виходить, запасіться пакетом кефіру. Слід вибирати свіжий кисломолочний продукт з великим вмістом жиру.

Надішліть пакет з кефіром в морозильну камеру на ніч. 

Вранці витягніть упаковку кефіру з холоду і розріжте целофан. Перекладіть замерзлий кефір в друшляк, застелений марлею, а сам друшляк розмістіть над каструлею або мискою, щоб туди стікала рідина. 

Після того як кефір розморозиться, в марлі залишиться свіжий вершковий сирний сир.

З одного літра кефіру виходить близько 240 грамів крем-чизу.

Крім цього, у вас залишиться приблизно півлітра сироватки, яку можна додавати в окрошку або тісто для млинців.
 

Залишити відповідь

Previous post Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах: 4 секрету досвідчених господинь
Next post Як вичавити гранатовий сік з граната за дві хвилини: соковижималка не знадобиться